(49) 500-367

H-P: 8-17 Szo: 8-12

Papír, író- és irodaszer, iskolaszer fő tevékenységi körök mellett kreatív-hobby, nyomtatvány, tapéta, könyv és játék kereskedésevel is foglalkozunk.

Termék csoportok: irodaszer, irodai kellékek, iskolaszer, papírárú, kreatív hobby, művész kellékek, nyomtatvány, tapéta, háztartási papír árú, játék, ajándék, dekorációs és party termékek, könyv

Megtekinthető katalógusok

Válaszd ki a megfelelő terméket kényelmesen. Ha döntés született nincs más hátra csak az üzletünkbe megvásárolni vagy megrendelni a kiválasztott terméket. Megrendelés esetén általában 3-5 munkanapon belül át is vehető az árú.

Tapéta

180 féle raktáron lévő tapétáink mellett, több mint 30 tapéta és poszter katalógusból is lehet rendelni. Néhány katalógus itt is megtekinthető. A teljes kínálatért és az eredeti tapéta mintákért keresd fel üzletünket Mezőkövesd belvárosában.

Serleg

Remek minőségű, különféle méretű, színű és modellű kupák, serlegek, trófeák, érmek, érembetétek, dobozok, figurák, tányárok és szalagok, láncok forgalmazásával is foglalkozunk. Táblára, az érmek hátuljára akár azonnal garavírozást is vállalunk, mellyel tökéletessé tesszük a sportversenyek, rendezvények és szakmai megmérettetések alkalmával kiváló eredményt elért személyek kitüntetését.

Esküvői meghívók

Stílusos, elegáns esküvői meghívók, minőségi alapanyagokból, kiváló nyomtatási eljárásokkal rendelhetőek. Különféle - metalizált, gyöngyházfényű papírokra, arany, ezüst, fekete vagy szines szöveg nyomtatással és elegáns kiegészítőkkel - Swarowsky kristályokkal, brossokkal, szatén masnikkal díszítve várnak megrendelőikre.